Gemeenten & UWV > Aan het werk

Aan het werk

Maak ruim baan: je nieuwe job komt eraan!

Bij Frieswijk&Company zijn we ervan overtuigd dat iedereen een kans moet krijgen om mee te draaien op de arbeidsmarkt. Op een manier die bij jou past, zodat het van lange duur is én jij je er goed bij voelt. 

Maatwerk voor nieuw werk

Je krijgt bij mij geen losse flodders of ‘baantjes die misschien wel leuk voor je zijn’. Nee, ik kijk naar jou. Naar wat jij wil, wat je kan, wat je nodig hebt. Waar liggen jouw kansen? Wat zijn uitdagingen die we samen overwinnen? Welke aanpak werkt bij jou het best?

Door nauw samen te werken met jou, zorgprofessionals, wijkteams en eventueel zorginstellingen, maken we de kans op een écht passende baan voor jou zo groot mogelijk. Dáár maak ik werk van. 

Meer dan 20 jaar ervaring

Frieswijk&Company heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van kandidaten zoals jij. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én een wil om te werken die nog veel groter is. Het maakt niet uit of je in de ziektewet zit, langdurig werkloos bent of deels arbeidsongeschikt: met oprechte interesse en ruime ervaring in coaching ondersteun ik je bij je terugkeer op de arbeidsmarkt. Elk jaar bewijzen weer tientallen mensen dat mijn aanpak werkt. En zij dus ook weer.