Gratis ontwikkeladvies

met extra aandacht voor jou!

Jij hebt dan wel een afstand tot de arbeidsmarkt, maar je hebt ook vooral heel veel zin om de handen uit de mouwen te steken. Eén uitdaging: je vindt het lastig de baan te vinden die aansluit bij jouw kwaliteiten. En dat is precies waar het gratis ontwikkeladvies jou bij helpt.

Frieswijk & Company is een gespecialiseerd bureau in het helpen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Beschikb@@r streeft naar een inclusieve en toegankelijke arbeidsmarkt voor iedereen. Samen willen wij graag met jou in contact komen om je te helpen met je zoektocht naar een nieuwe uitdaging die past bij jouw unieke kwaliteiten.

In het gratis ontwikkeladvies…

Kijken we samen naar wat jou bijzonder maakt en wat jij leuk vindt om te doen. Je (her)ontdekt waar je krachten liggen en wat je ambities zijn. Een chronische ziekte of lichamelijke beperking hoeft echt niet te betekenen dat er geen leuke banen voor jou zijn! Gun jezelf een ontwikkeladvies dat nieuw licht schijnt op jouw interesses, competenties en talentontwikkeling. Want dat verdien je.

Wil je meer weten over Beschikb@@r? Kijk dan op hun LinkedIn pagina

Na het ontwikkeladvies weet jij…

  • wat je talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn
  • wat je interesses zijn, waar je affiniteit mee hebt en wat jouw loopbaandrijfveren zijn — zo ontdek je ook in welk (ander) beroep met betere perspectieven je (ook) met voldoening werkt
  • welke beroepen en functies met goede (arbeids)marktkansen aansluiten bij wat jij kan en wil én hoe je daarin terechtkomt
  • welke omscholing je het beste volgt om in de richting van jouw keus aan het werk te gaan
  • hoe je passende vacatures vindt en in beeld komt bij werkgevers
  • hoe je je goed presenteert op de arbeidsmarkt en bij werkgevers
  • hoe een goed cv en een professioneel LinkedIn-profiel eruitzien.

Ook Jenneke dacht dat er voor haar geen baan was, nu bouwt ze aan een mooie toekomst.

“Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met Cindy. Onze gesprekken waren erg waardevol voor mij.

Door mijn test bij haar te doen ben ik er achter gekomen dat ik de juiste weg ben in geslagen.

Nu bouw ik aan een mooie toekomst.”

Jenneke Roos

Wil je weten hoe?

Door gebruik te maken van het gratis ontwikkeladvies! De rijksoverheid stelt budget beschikbaar voor iedereen die in deze tijd wel de hulp kan gebruiken van een loopbaanprofessional, dus ook voor jou. Wij verzorgen de registratie en de financiële afhandeling.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Doe dit voor 1 december 2020 en wij zorgen ervoor dat de subsidie voor je wordt aangevraagd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Praktische informatie

Het gratis ontwikkeladvies bestaat uit:

  • een intake en arbeidsmarktscan om jouw kansen te bepalen
  • 3 ontwikkeladviesgesprekken — in totaal 4 uur coaching, via een videocall of op een voor jou fijne locatie in je buurt
  • een advies- en ontwikkelplan voor jouw mooie toekomst

Goed om te weten: we houden dan wel fysiek afstand, maar je krijgt wél persoonlijk contact, oprechte aandacht en advies op maat.

Ja, ik wil gebruik maken van dit gratis ontwikkeladvies

11 + 15 =

Aan deze site wordt gewerkt, binnenkort volgt meer informatie | augustus 2020 | design: Pica2Studio